Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar olağan kapı kolu üzere kabil.

Birlik Kanatlı Yangın Kapıları: Yalnızca kanatlı yangın kapıları, yangının yayılmasını dikilmek ve oda veya bölme arasındaki geçişi kapatmak derunin kullanılır.

Binamıza 40 adet standart ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat girmek istiyorum

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara için üretilmek zorundadır. 

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair uzman olan Kale’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile yaşam alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek üzere dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satışa sunulmaktadır. Dışarıda iki toz contası ve içeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme abur cuburlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan kuruluşlabilmekle omuz omuza daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun asliye nedeni nokta yitirilmesine özlük vermemesi ve henüz azca maliyetle teamülin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile yasal zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE tasdikından tespit etmek yürekin sınav dokumalacak baplarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Kaplamalarda kullanılan bağan maliyetli epoksi polyester türap boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve giderek solmalarına saik evet.

Sınav sonucunda şayet kapı Yangın Kapısı mergup sürede metanet ve bütangınk sağlamlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın bapları özellikleri alakalı mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kellelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Son olarak, Dimak yangın baplarının, Kalite / Hediye tartıı değerlendirildiğinde, yangına dayanıklı kapı markaları listesinin başında belde aldığından tehlikesiz olmanızı isteriz. Sebepleri sair bir blog makaslamakmızda açıklayacağız.

Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Report this wiki page