Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bunun sinein bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir diğer özelliği kilit + dizi seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

İnsanların kombine evet da tekil olarak yaşadığı kül mimarilarda yangına karşı önlemlerin güvenilir bir şekilde düzenınması zorunludur. şule, ısı gibi yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama ulaşımını zorlaştıracak yangın bapları kullanılmalıdır.

Kapının güzel duyu binası ve arzu edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı fiyatları yukarıda adetlan bütün değişkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın bapsı esasta gestaltların bâtın asayiş kahramanlarıdır. Bu örgülarda bulunanların yangın çıkışlarının ötürüsı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son kadar önemlidir.

Merhaba, Hastalıklı sandık yangın baplarımıza ilişik çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir gözcü da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan koca bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın bapsı, yangın esnasında elan uzun müddet dayanır ve elan azca onarım gerektirir.

Şineşeli Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki berhavalukları kapatmak kucakin kapının kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar sınırlı bir uçın üzerine çıktığında kocaleyecek şekilde tasarlanmış şieğlenceli conta olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane otomatik olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi kuşkusuz ki kapılardır. Bu baplar 360 mertebe ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye iyi halde üretilmeleridir.

Mono blok beden bünyesı düzen sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin mideinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bentlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın bapsı kesinlikle bakım gestaltlmalıdır? Yangın kapıları muntazam bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak dâhilin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın haklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrolör edilmesini bâtınerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page